Siirry sisältöön

INFO

Pitmywits-”kenneli” löytyy Turun kupeesta Littoisista, jossa asustelemme omakotitalossa mukavalla ja viihtyisällä asuinalueella. Perheessämme asustelee karvattomina siis Katja (s.1980), Marco (s.1972), Lucas (s.2008) sekä Stella (s.2011). Koirista kotona asuvat Bono ja Bessie, joista lisätietoja omilla sivuillaan

Harrastan aktiivisestia pääasiassa agilityä, mutta olemme kokeilleet lajeja laidasta laitaan. Lucas ja Stella seuraavat hyvänä kakkosena perässä, kepoja ja ketyjä jo syntyessään! Agilityhalli on heille tuttu paikka ja koirien kanssa ovat kuin kotonaan. Pidänkin erittäin tärkeänä ominaisuutena parsonissa sen soveltuvuutta perhekoiraksi ja voin taata, että meiltä lähtevät pennut ovat lapsiin hyvinkin tottuneita.

3 kommenttia leave one →
 1. Saila Leinonen permalink
  7.11.2014 22:18

  Hei, mikä nartuista on vielä vapaana? :)

  -tiedustelee kiinnostunut

  • 7.11.2014 22:23

   Ei pysty sanomaan :) Pennut menevät luonteensa mukaan parhaaseen mahdolliseen perheeseen eli kun minulla on tiedossa perheen toiveet ja taidot, pyrin katsomaan mikä pennuista on se paras juuri heille. Päätöksen teen noin viiden-kuuden viikon iässä. En siis myy pentua värityksen tai karvan perusteella :)

 2. Emmi permalink
  15.11.2014 22:19

  Heippa ! Koitin laitella sähköpostia tuohon outlookin osoitteeseen mutta herjaa vaan ettei ole käytössä oleva sähköpostiosoite eikä suostu lähettämään. Olisin siis pennusta kiinnostunut jos on vielä vapaana ja kertoisin sähköpostilla mielellään enemmän itsestäni :)

  Kiitos !

  Emmi Alm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s