INFO

Pitmywits-”kenneli” löytyy Turun kupeesta Littoisista, jossa asustelemme omakotitalossa mukavalla ja viihtyisällä asuinalueella. Perheessämme asustelee karvattomina siis Katja (s.1980), Marco (s.1972), Lucas (s.2008) sekä Stella (s.2011). Koirista kotona asuvat parsonrussellinterrieri-mummo Bessie sekä pieni amerikanpaimenkoira Neneh.

Harrastan aktiivisestia pääasiassa agilityä, mutta olemme kokeilleet lajeja laidasta laitaan. Lucas ja Stella seuraavat hyvänä kakkosena perässä, kepoja ja ketyjä jo syntyessään! Agilityhalli on heille tuttu paikka ja koirien kanssa ovat kuin kotonaan.

Minuun saat yhteyden joko sähköpostilla katja.nyman (a) outlook.com tai puhelimitse 050 4860198.

3 vastausta artikkeliin “INFO”

    1. Ei pysty sanomaan :) Pennut menevät luonteensa mukaan parhaaseen mahdolliseen perheeseen eli kun minulla on tiedossa perheen toiveet ja taidot, pyrin katsomaan mikä pennuista on se paras juuri heille. Päätöksen teen noin viiden-kuuden viikon iässä. En siis myy pentua värityksen tai karvan perusteella :)

  1. Heippa ! Koitin laitella sähköpostia tuohon outlookin osoitteeseen mutta herjaa vaan ettei ole käytössä oleva sähköpostiosoite eikä suostu lähettämään. Olisin siis pennusta kiinnostunut jos on vielä vapaana ja kertoisin sähköpostilla mielellään enemmän itsestäni :)

    Kiitos !

    Emmi Alm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s