PENTUJA – PUPPIES

Neneh on astutettu ihanalla Unskilla (Anana’s Lone but So Loved) kesäkuun alussa. Heinäkuussa tiedämme olivatko treffit onnistuneet. Silloin lisätietoja yhdistelmästä!

Neneh has been bred to Unski (Anana’s Lone But So Loved) in the beginning of June. In July we will know if there will be puppies at Pitmywits.

Kasvatustyössäni pidän tärkeänä sitä, että meiltä maailmalle lähtevät pennut ovat luonteeltaan rodunomaisia. Erityisen tärkeänä pidän sitä, pennut löytävät ensisijaisesti sen oman parhaan kotinsa. Jokaisessa pentueessa on erilaisia yksilöitä, joiden tarpeet perheelle ovat erilaisia. Yritän omilla valinnoillani varmistaa kaikin mahdollisin tavoin, että Pitmywits-pennut olisivat terveitä, siksi kaikki jalostukseen käytettävät omat koirani ovat selkä-, kyynärä- ja lonkkakuvatut ja niiltä on tarkastettu sekä silmät että polvet. Tämän lisäksi koirista löytyy myDogDNA-tulokset.

Pentujeni ostajan toivon olevan minuun yhteydessä myös pentueen luovuttamisen jälkeen. Olen myös valmis auttamaan siinä missä pystyn ja ohjaamaan oikeaan suuntaan. Toivon pentujeni kanssa harrastettavan paljon, lajit jokainen saa päättää itse, mutta pääasia on, että koiralle löytyy sille sopivaa aktivitettia.

Minulla ei ole jonotuslistaa vaan pennuille valitaan koti sen mukaan, miten koti vastaa pennun tareita. Pentuja en varaa ulkonäön perusteella vaan pennun luonne ratkaisee sen, mihin perheeseen se menee. Toki kuuntelen myös toiveita, mutta toivon pennunostajien luottavan siihen, että pidemmällä tähtäimellä luonne on se ainoa asia, joka merkitseee.

Pennut luovutetaan madotettuina, sirutettuina, rekisteröityinä ja mukana tulee myös pentupaketti ja hoito-ohjeet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: