PENTUJA – PUPPIES

8.8. Syntyi alla olevasta yhdistelmästä 3 narttua ja 2 urosta. Kaikki pennut alustavasti varattuja.

Kuvia löytyy Facebookin Kennel Pitmywits -ryhmästä ja enemmän Instagramista @neneh_mas

Puppies expected cw32 from the combination belowMainos - Copy_FI_kotis-page-001

Nenehin ensimmäisen pentueen isä on ihana Unski. Unski on loistava harrastuskoiran alku ja onkin jo osoittanut taitoa sekä agilityssä että rally-tokossa aloittamalla hienosti kisaamisen molemmissa. Unski on Nenehin lailla välinpitämätön vieraita ihmisiä kohtaan, mutta omaa laumaa rakastaa yli kaiken. Odotan pentueesta loistavia harrastuskoiria, joilla on hyvä ”off-switch”. Pentueeseen on pieni mahdollisuus syntyä myös punaisia (tri ja merle), mikäli Unski on sattunut perimään punageenin vanhemmiltaan. Kokoa on vaikea arvioida, mutta uskoisin että pennut tulevat oleman 40 sentin molemmin puolin. En odota pentueesta mini-kokoisia pentuja.

Kasvatustyössäni pidän tärkeänä sitä, että meiltä maailmalle lähtevät pennut ovat luonteeltaan rodunomaisia. Erityisen tärkeänä pidän sitä, pennut löytävät ensisijaisesti sen oman parhaan kotinsa. Jokaisessa pentueessa on erilaisia yksilöitä, joiden tarpeet perheelle ovat erilaisia. Yritän omilla valinnoillani varmistaa kaikin mahdollisin tavoin, että Pitmywits-pennut olisivat terveitä, siksi kaikki jalostukseen käytettävät omat koirani ovat selkä-, kyynärä- ja lonkkakuvatut ja niiltä on tarkastettu sekä silmät että polvet. Tämän lisäksi koirista löytyy myDogDNA-tulokset.

Pentujeni ostajan toivon olevan minuun yhteydessä myös pentueen luovuttamisen jälkeen. Olen myös valmis auttamaan siinä missä pystyn ja ohjaamaan oikeaan suuntaan. Toivon pentujeni kanssa harrastettavan paljon, lajit jokainen saa päättää itse, mutta pääasia on, että koiralle löytyy sille sopivaa aktivitettia.

Minulla ei ole jonotuslistaa vaan pennuille valitaan koti sen mukaan, miten koti vastaa pennun tareita. Pentuja en varaa ulkonäön perusteella vaan pennun luonne ratkaisee sen, mihin perheeseen se menee. Toki kuuntelen myös toiveita, mutta toivon pennunostajien luottavan siihen, että pidemmällä tähtäimellä luonne on se ainoa asia, joka merkitseee.

Pennut luovutetaan madotettuina, sirutettuina, rekisteröityinä ja mukana tulee myös pentupaketti ja hoito-ohjeet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: