Pennut jo yli viikon

Eilen pennut saavuttivat viikon kunnioitettavan iän. Kaikki pennut Kidiä lukuunottamatta tuplasivat syntymäpainonsa eikä Kidikään kaukana ole. Jos ei ole tuplannut huomenna, niin sitten viimeistään ylihuomenna. Bessie on edelleen omistautuva äiti, mutta haluaa jo hiukan pidemmille pissatusreissuille. Kävelee kotoa poispäin hienosti, mutta kun käännytään takaisin, tuleekin kiire. Tänään käytiin jo parinsadan metrin päässä kotiovelta :)

Pieniä kynsiä olen jo leikannut ensimmäisen kierroksen ja kylläpä ne onkin pieniä. Pennut ovat todella tasaisia luonteeltaan. Normaalisti minulla on joku mielikuva jokaisesta tässä vaiheessa, mutta vaikuttavat tasaisentyytyväisiltä koko porukka. Kiva juttu tietysti, vaikka kyllä niitä erojakin alkaa pian syntymään, kunhan silmät alkavat tällä viikolla avautumaan.

Tässäpä kuvia eiliseltä!

Kaikki yhdes koos

Kidi tai Kili Lucaksen sanoin

Justus

Justiina tai Justustiina, kuten Lucas sanoo

Jamo

Mimmi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: