Pennut viikon vanhoja!

Tänään pennut täyttivät yhden viikon. Viikossa on tapahtunut paljon ja seuraavalla viikolla tapahtuu vielä enemmän! Pennut ovat löytäneet jalkansa ja pentulaatikossa ryömitään melkoista vauhtia. On aika söpöä katsottavaa. Ja vaikeuttaa kuvaamista vielä enemmän!

Pentuvälitykseen olen nyt pistämässä ilmoitusta, en ole pitänyt sen kanssa mitään kiirettä. Eli kaksi tytöistä etsii edelleen rakastavaa kotia! Tähänkin pieni maininta millä pentujen kodit päätetään eli minulle tärkeintä on, että pennun luonne ja perheen tavoitteet ja energiat kohtaavat eli en myy pentua karvanlaadun tai värityksen perusteella, vaan sen luonteen perusteella. Voitte uskoa, että loppuelämän aikana se koiran luonne on tärkeämpi kuin se pennun väritys! Ja nämä ovat kyllä kaikki niin ihania, että mulle kelpais kaikki ;)

Musti – huomaa vaalentuneet posket!

Pomo

Trudy

Mani – on edelleen vaikein kuvattava, ei suostu pysymään millään aloillaan!

Mette – pentueen isoin ja ihanin pullero <3

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: