Synttäreitä ja lapsia

Ensiksi isot onnittelut ensimmäisille kasvateilleni eli Pure-pennuille, jotka täyttivät eilen 4 vuotta! Paljon onnea siis Ava, Dino, Pave, Pertti ja Erno!

Pennut kasvaa ja kehittyy hurjaa vauhtia. Leikkiä lyödään vähän väliä ja jopa ääntäkin kuuluu leikkien lomassa. Mani varsinkin tuntuu pomottavan muita. Pieniä kynsiä on jo leikattu ja pennut ovat kyllä ihania tässäkin. Ainoastaan Musti protestoi kovasti selälleen laittamista, mutta antoi kyllä sitten periksi, kun huomasi etten ole luovuttamassa. Tässäpä kuvakavalkadi tältä päivältä, mukana myös kenneltyttö Stella ja kennelpoika Lucas <3

 

Manista on tulossa dalmatialainen!

 

 

Ja sitten uni voitti… Hyvää yötä!

 

2 vastausta artikkeliin “Synttäreitä ja lapsia”

    1. It was so nice to wake up today and see the blue sky. I was pretty cocnnvied for a while that the overcast/rain would never stop.I heard someone say the other day that we’re still below our average rainfall for the year, although I see that some of the swamps in the woods now are holding a lot of water. I remember hunting a couple of years ago and being able to walk right through the dried-up swamps.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s