Pennut 7 viikkoa ja pesästä lähdetään pian

Pennuilla on viimeinen ilta yhdessä! Huomenna uusiin koteihinsa matkustavat Kaneli ja Trudy. Trudyn nimi tulee vielä muuttumaan, mutta perhe ei ole päässyt nimestä yksimielisyyteen. Mani, jonka senkin nimi muuttuu, lähtee sitten sunnuntaina ja pojat sitten ensi viikolla.

Pentuetestit menivät kuten odotin eli pisteet olivat kaikilla kategoriassa ”hyvä harrastuskoira, ei helpoin ensimmäiseksi koiraksi”. Olen nyt testauttanut 15 pentua ja 1 on mennyt ns. helppo koira -kategoriaan ja 1 potentiaalinen ongelmakoira -kategoriaan. Tuo potentiaalinen ongelmakoira oli tämän pentueen emä Peppi, joka on kaukana ongelmakoirasta :) Hyvä kotikasvatus vie siis pitkälle!

Nyt sitten vain kuvia

Ja jos joku ajattelee, että pentujen kasvatus on ihan iisipiisiä ja rahaa tulee ovista ja ikkunoista, katsokaapa mitä nämä pennut keksivät työpäivän aikana, kun pentuaitauksessa tuli tylsää. Pieni lisäkustannus ;) Kuvan koira ei välttämättä liity mitenkään tapahtuneeseen :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: