Bessielle pentuja elokuun lopussa!

Kävin tänään Bessien kanssa ultrassa ja masussa köllötteli ainakin neljä, ehkä jopa viisi-kuusi pientä pentua. Pentujen odotetaan syntyvän elokuun viimeisellä viikolla. Isänä pentueelle on Jalo, Scotstyles Paso Doble. Loistavalla luonteella ja toimintakyvyllä varustettu komea nuori mies. Jaloon päädyin koska sillä on emänä Tuuren sisko Frida. Tuure ja Frida saapuivat Suomeen viitisen vuotta sitten ja Tuuren oli tarkoitus olla osa kasvatustyötäni, mutta en koskaan löytänyt sille sopivaa narttua. Nyt sitten saan myös niitä sukuja yhdistettyä Bessieen. Jalon isä Kleni ei parsonpiireissä paljoa esittelyjä kaipaa. Kleni on niin komea kuin melkoinen agilitytykkikin. Eli tästä pentueesta voisin odottaa ainakin loistavia harrastuskoiria, joita kelpaa myös katsella.

Jalon turkki on broken ja väriltään Jalo on valkoinen-ruskea, kuten Bessiekin. Jalon emä Frida on tricolor ja kun Bessien isä on tricolor, pentueesta voi tulla valko-ruskeiden pentujen lisäksi myös tricoloreja, jos geenit vain osuvat kohdilleen. Bessie ja Jalo ovat molemmat PLL-vapaita. Bessie on myös LOA-vapaa, joten vaikka Jaloa ei ole testattu, voidaan sanoa pentujenkin olevan terveitä (tai korkeintaan kantajia) ataksian suhteen. Karvanlaatu tulee pennuilla olemaan broken suurimmalla todennäköisyydellä.

Jos siis kiinnostuit pentueesta ja haluat keskustella lisää, ota yhteyttä! Yhden narttupennun sijoitan mieluiten Turun ympäristöön, mutta loistoperheen osuessa kohdalle, ei välimatkallakaan ole niin väliä :)

Pentujen sukutaulu KoiraNetissä

Lisää kuvia Facebookissa

jalo

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: