Seuraava pentue tulossa!

Korppu (Pitmywits Be Fabulous) on astutettu 1.11.2015 Scraffylla (McAllister’s Three Wishes). Pennut syntyvät joulun ja uudenvuoden välissä, ja ovat luovutusikäisiä joskus hiihtolomien aikaan. Korpun mahankasvatusta voit seurata Facebook-ryhmäni sivulta:  Kennel Pitmywits

pari

Korppu on rakkaan Bessieni viimeisimmästä pentueesta. Pienikokoinen ja vilkas narttu, joka on ihana lasten kanssa.

DSC_5380

Korpun vilkkautta tasapainottamaan halusin viilipyttymäisen uroksen ja siihen Scraffy oli todella hyvä valinta. Scraffy on muuttanut Suomeen aikuisena Ranskasta. Suomessa Scraffy on suorittanut käyttövalioarvoon vaadittavat kokeet suoraan kolmessa kokeessa (FI KVA-M & FI KVA-L). Kooltaan Scraffy on pienikokoinen uros, korkeus 34cm / rintakehä 43 cm. Silmät sillä on terveet, polvet 0/0, Pll-carrier, baer-testattu: kuulee normaalisti. Lasten kanssa se on myös mahtava, meidän lapset rakastuivat siihen(kin) heti, kun tapasivat.

Scraffyn kuva Jaana Ruotsalainen

Scraffy

Sukutaulu

 sukutaulu

Yhden nartun sijoitan Turun ympäristöön. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella, niin keskustellaan lisää!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: