Siirry sisältöön

History repeating

27.10.2010

Siirrän viimeisimmän kirjoituksen tänne ja jatketaan sitten tästä eteenpäin täällä!

Maaliskuussa 2008, Bessien ensimmäistä pentuetta odottaessa, kirjoitin seuraavat sanat blogiin

MUTTA eivätpä ne lisääntyvät nartut meidän taloudessamme tähän lopu :) Syyskuun alussa on meille odotettavissa kenneltyttö tai -poika. Tänään ultrassa näkyi yksi kappale, oli hyvin eläväinen tapaus. Tämä ei ole varattavissa, ei sijoitukseen eikä omaksi ;)

Nyt voin nuo samat sanat kirjoittaa nytkin :) Ainoastaan kuukausi on eri ja ultrassa käytiin viime viikolla eli tämän kenneltytön tai -pojan arvioitu laskeutumisaika on toukokuussa. Tämä oli niin huvittavaa, kun viimeksi pari päivää oman positiivisen raskaustestini jälkeen Bessie aloitti juoksut ja sama tapahtui nytkin. Kasvatellaan massuja sitten taas yhdessä :)

Bessie voi paksusti. Minusta massu on melko lailla samankokoinen kuin ensimmäisessä raskaudessa, joten katsotaan montako pentua sieltä sitten aikoinaan tupsahtaa ulos! Matokuuri aloitettiin tänään ja kolmeen ruokintakertaankin siirryttiin samalla. Nutrolin-öljyn lisäsin ruokavalioon myös.

Onpa muuten ihanaa! Not. Bessiellä on karvanlähtöaika, se ei-niin-ihana ominaisuus sileäkarvaisella. Musta nahkasohva ja valkoinen koira ei ole se ihastuttavin yhdistelmä. Ei puhuta mitään niistä miljoonista karvoista, joita löytyy mitä kummallisimmista paikoista, kuten sukan sisäpuolelta!

4 kommenttia leave one →
 1. Hakalat ja Pepe permalink
  27.10.2010 12:13

  Onnetoivotukset myös tänne uuden blogin puolelle teille molemmille!:)

 2. 28.10.2010 08:31

  Onnea tulevasta perheenlisätyksestä, kummallekin äitille!:D

 3. Rauni permalink
  28.10.2010 19:17

  Onnittelut myös tätä kautta teille odotukseen!! Jännää…. :)

 4. 28.10.2010 22:15

  Hurjasti onnea tulevan pikkuisen johdosta!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s