Tervetuloa uuteen blogiimme!

Päätin muuttaa blogin palveluun, jonka pääasiallinen tarkoitus ei ole tehdä rahaa ja lisätä vain mainosten määrää. Vuodatuksesta pidin hyvinkin paljon, mutta viime päivien pop-up-mainosten lisäys oli se viimeinen pisara ja blogi siirtoon. Otin itseasiassa yhteyttä vuodatuksen ylläpitoonkin, että ihanko oikeasti mainoksia aletaan lisäämään tälle ärsyttävyyden asteelle ja vastaus oli, että rahaa täytyy tehdä. En ollut ainoa, joka asiaa kyseli ja moni on bloginsa sieltä jo pois siirtänyt. Ehkäpä tämä ”jaloilla” äänestäminen herättää…

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: