Siirry sisältöön

Tällä viikolla tapahtuu?! Päivä 56.

8.11.2010

Bessie_1

Mennään jo päivässä 56. Uskon synnytyksen käynnistyvän viikonloppuna, viimeistään sunnuntaina. Luontohan sen päättää ja pääasia, että ovat vielä muutaman päivän ainakin massussa ja kasvavat ja pulskistuvat. Bessien mahan kasvu on tasoittunut ja oli aamun mittauksessa 55 senttiä eli täsmälleen sama kuin ensimmäisessä pentueessa. Pentujen liikkeet tuntuvat, mutta en ole vielä onnistunut laskemaan montako liikkujaa siellä olisi. Kolme olen varmudella löytänyt (yhdeltä puolelta) eli your guess is as good as mine :)

Bessien lenkkihalut on jo vähentyneet ja kun mahaa katsoo, niin enpä ihmettele yhtään. Vein B&B:n lauantaina metsälenkille, kun kerrankin päästiin valoisan aikaan ja Bessie kyllä sinnikkäästi tuli minun kannoillani koko lenkin, mutta ei se kovin innostuneelta vaikuttanut kalliokiipeilyistä ja risujen yli hyppimisestä. Eniten sitä kiinnostaa syöminen ja nukkuminen.

Marcon kanssa katsottiin lauantaina Pyhäinpäivän ratoksi Painajainen Elm Streetillä (uusin) ja Bessie linnoittautui matolle lattialle. Molemmat hihiteltiin sen huokailuille ja asennonvaihtamisille, ei vaikuttanut maha olevan sillä hetkellä mitenkään ihana. Katsotaan sitten mikä olo itselläni on toukokuussa, kun ollaan lähellä h-hetkeä ;)

Pentuaitaus pystytetään tänään/huomenna ja muutoin kaikki onkin jo valmista. Siirryn kotikonttorille hommiin torstaista eteenpäin ja ensi viikolla minulla on maanantai ja tiistai lomaa, joten saan haistella pennuntuoksua sitten ihan luvan kanssa kokopäiväisesti :)

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 8.11.2010 18:42

    Onnea h-hetken odotukseen! Adalla on hieman samat temput lenkillä, kyllä sieltä perässä tullaan mutta ei yhtä innokkaasti kun yleensä. Toivottavasti teillä sujuu kaikki hyvin! :)

  2. Taina ja Masa permalink
    8.11.2010 19:02

    Onpas komia massu :) Kyllä luulis olevan enemmän kuin kolme… Tsemppiä sinne loppuodotukseen ja toivotaan että kaikki menee hyvin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s