Ei merkkejä ja lähiruokaa

Koska siellä ruudun toisella puolella ollaan innokkaina odottelemassa pentusia, niin päivityksenä, että ei merkkejä vielä. Bessien lämmöt on yli 37:n ja toivoisinkin itse, että pennut syntyisivät vasta aikaisintaan perjantai-iltana. Kaikki on jo valmista, joten kunhan se Bessielle sopii, niin pennut ovat tervetulleita.

Päivitys 12.11. klo 11: Lämmöt ylhäällä edelleen eli ei pentuja tänään. Massun mittasin ja oli n.59 senttiä. Neljä pentua ainakin löysin eilen varmuudella pikaisella tutkimisella :)

Toinen asia. Tarjolla olisi lähiruokaa koirille eli työkaverin vanhempien kalkkunatilalta Perniöstä saisi kalkkunan kauloja, maksaa ja sydäntä hintaan 3e/kg. Kaulat ovat lituskaisina, n.3kg:n, pakkauksina. Sydämet 3-4 kg:n pakkauksissa ja maksa hiukan pienemmissä. Ovat tältä kesältä/syksyltä ja pakastettuja. Kunhan joulukausi alkaa, myös pienempiä pakkauksia voisi saada. Saan lihat helposti tänne meidän kulmillemme eli jos joku on kiinnostunut, ottakaa yhteyttä!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: