Ei merkkejä ja lähiruokaa

Koska siellä ruudun toisella puolella ollaan innokkaina odottelemassa pentusia, niin päivityksenä, että ei merkkejä vielä. Bessien lämmöt on yli 37:n ja toivoisinkin itse, että pennut syntyisivät vasta aikaisintaan perjantai-iltana. Kaikki on jo valmista, joten kunhan se Bessielle sopii, niin pennut ovat tervetulleita.

Päivitys 12.11. klo 11: Lämmöt ylhäällä edelleen eli ei pentuja tänään. Massun mittasin ja oli n.59 senttiä. Neljä pentua ainakin löysin eilen varmuudella pikaisella tutkimisella :)

Toinen asia. Tarjolla olisi lähiruokaa koirille eli työkaverin vanhempien kalkkunatilalta Perniöstä saisi kalkkunan kauloja, maksaa ja sydäntä hintaan 3e/kg. Kaulat ovat lituskaisina, n.3kg:n, pakkauksina. Sydämet 3-4 kg:n pakkauksissa ja maksa hiukan pienemmissä. Ovat tältä kesältä/syksyltä ja pakastettuja. Kunhan joulukausi alkaa, myös pienempiä pakkauksia voisi saada. Saan lihat helposti tänne meidän kulmillemme eli jos joku on kiinnostunut, ottakaa yhteyttä!

2 vastausta artikkeliin “Ei merkkejä ja lähiruokaa”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s