Pentulaatikon kuulumisia

Pennut ovat nyt reilun vuorokauden vanhoja. Vieläkään en voi ottaa yksittäiskuvia, kun Bessien maito ei ole noussut niin nopeasti kuin olisin toivonut ja pennut eivät ole saaneet hirvittävästi painoa. Bessie edelleen suojelee pentuja jopa minulta (laittaa päätä eteen), joten pentuhuoneessa käydään vain pakolliset eli pissattamassa Bessie, vaihtamassa aluset, antamassa ruokaa ja lihalientä + punnitsemassa pennut. Lucas ja Marco eivät ole nähneet pentuja nyt eilisen jälkeen.

Neljä pentua saivat kuitenkin jotain painoa, mutta pienin eli Kidi oli menettänyt painoa vaikka innokkaasti nisällä onkin. Toivotaan kuitenkin, että Bessien maidontuotanto alkaa pian täysillä ja Kidi kirii sisaruksiaan kiinni painon suhteen. Huoneessa on nyt myös DAP-haihdutin auttamassa Bessietä rauhoittumaan.

Lapsukaiset ovat kuitenkin hyvin elämänhaluisia ja terhakkaita, joten en epäile yhtään, etteikö Bessien maidontulon alettua aleta keräämään painoa ihan urakalla. Kidi, Justiina ja Jamo (kiitti Masa!) ovat lähes toistensa kopioita pienillä eroilla, joten minun on aina vilkaistava vatsan alle nähdäkseni kenestä on kyse :) Kunhan pääsen esittelemään pennut teille kunnolla, niin näette itse. Räpsäisin tämän kuvan, kun vaihdoin alusia, joten joudutte tyytymään tähän ainokaiseen tällä kertaa.

Pitäkää peukkuja, että huomenna vaaka näyttää kaikkien kohdalla ihan eri lukemia!

3 vastausta artikkeliin “Pentulaatikon kuulumisia”

 1. Oi ku on lutusen näköisiä!!
  Kyllä niin innoissamme odotamme tietoja sieltä päin!
  Kun päästään koneelle niin heti tulemme tänne blogille
  katsomaan onko tullut uutisia :oD
  Sormet oikein syhyää :)

 2. Täällä ainakin on peukut pystyssä että kaikki alkaa mennä hyvin ja painot lähtee nousuun!

 3. Kyllä ne painot siitä lähtee nousemaan! Katsoin kristallipallosta ja näin se on ;).

  Ihanan näköistä sakkia näyttää olevan *huokaus. Ihana tuo gaiffari joka tönöttää jalat suorassa muiden alla, Just Too Sweet :D. Mullakin jo ihan sormet syyhyää… joko saa ottaa jonotusnumeroita? Joku onnekas saa kantaa Pitmywits pikkupennelin mukaansa 8 viikon kuluttua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s