Kun katsoo maailmaa enkelin silmin

Uusi aluevaltaus on suoritettu. Justiina avasi eilen molemmat silmänsä ja Kidillä oli toinen silmä auki nukkumaan mennessä. Aamulla myös Kidin toinen silmä oli auki. Justiinan osasinkin ajatella olevan ensimmäinen tässä asiassa, mutta Kidi yllätti minut täysin. Silmäthän ovat vielä hyvinkin sameat ja näkökyvyn kehittyminen täydelliseksi vie vielä viikon verran, mutta minusta on ihana ajatella, että nyt ne oikeasti näkevät kuka niitä on paijannut viimeiset kaksi viikkoa. Niin ja tietysti kauniin ja upean äitinsä! Jamo ja Mimmi siristelevät silmiään, Justus taitaa olla tässä asiassa myöhäisherännäinen. Ehkä huomenna on jo lisää avoimia silmiä.

Bessie on tänään halunnut jokaiselle eli kolmelle lenkille. En jaksanut laiskuuttani tehdä lenkkejä erikseen, vaan otin molemmat koirat. Yllätyksekseni mitään ongelmia ei ollut, ei edes ensimmäisellä lenkillä. Sisällähän tytöt saattavat murista toisilleen, mutta se johtuu vain siitä, että Bessie tietysti suojelee vauvojansa. Nyt Bessie odottaa pääsyä saunaan, ei siis äitiys hidasta yhtään meidän saunahirmua.

Tämän enemmittä puheita, kuvia! Kuvat ovat nopeita räpsäisyjä, kun kameran akku ilmoitti loppuvansa.

Kidi

Justus

Justiina suostui näyttämään vain toisen puolensa

Jamo

Mimmi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: