I’m still standing

Tänään Anni tuli minulle ja Bonolle lenkkiseuraksi (Bessien nisille pakkasta oli liikaa) ottaen mukaansa hyvän kameransa. Lenkin jälkeen alkoikin sitten pentujen kuvausrumba ja tässäpä teille uudet kuvat mussukoista, ikää 5vk 3pv. Kuvien copyright Anni Alanärä.

Pitmywits Just Kidding – Kidi: Kidi oli kuin pyöriäinen, ei suostunut seisomaan hetkeäkään suorassa. Ja on perinyt muuten emänsä tavan syödä herkkuja: sormet kalutaan matkassa!
Photobucket

Pitmywits Just Us Two – Justus. Justuksesta muuten jää Justus, kun se muuttaa Turun Hirvensaloon Norlundien perheen uudeksi perheenjäseneksi
Photobucket

Pitmywits Just In Time – Justiina. Justiina on kehittynyt ihan hirveästi ja miellyttää todella paljon silmääni. Vaikka niin tekevät kaikki muutkin pennut :o)
Photobucket

Pitmywits Just A Moment – Jamo. Jamo muuttaa Keravalle Johannan perheeseen. Jamon kutsumanimeä ei ole vielä päätetty. Jamo on myös poika, jota kannattaa pitää silmällä, jos se näyttelykehiin joskus päätyy :)
Photobucket

Pitmywits Just Look At Me – Mimmi. Mimmi tosiaankin jää omistukseeni, mutta siirtyy Satun ja Juhanin silmäteräksi Auraan. Mimmin nimikin on vielä avoin. Mimmikään ei tänään halunnut seisoa pöydällä vaan olisi mieluummin vaan leikkinyt.
Photobucket

Minulla alkoi loma ja seuraavan kerran palaan töihin tammikuun alussa. Ihanaa! Tähän loppuun siis Hyvän Joulun toivotukset kuvan muodossa, seuraavat päivitykset varmaankin joulun jälkeen.
Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: