Pentutesti ja eläinlääkärintarkastus

Joulu meni ja uusi vuosi tulee kovaa vauhtia. Joulu meni hiukan sairastellessa, kun jonkinlainen kurkunpääntulehdus tai muu vastaava iski ja ääni oli pihinää vielä tapaninpäivänä. Nyt pikkuhiljaa jo helpottaa, mutta edelleen yskänpuuskat iskevät öisin.

Pennuilla kaikki on hienosti. Kovasti kasvavat ja alkaa huomata, että luovutuksen ajankohta lähestyy. Ne nimittäin tarvitsisivat sen oman ihmisen antamaan niille niiden kaipaamaan huomiota. Onneksi meillä on loma eli leikitty on :)

Eilen oli pennuilla jännä päivä. Menimme koiranomi Hanna Hautamäen luokse pentutestiä varten. Hannahan testasi Avan pennut pennut myös ja oli mielenkiintoista seurata näidenkin pentujen testitilannetta ja tehdä vertailuja. Nämä pennut osoittautuivat kautta linjan ”helpommiksi” kuin Avan pennut ja sitä osasin osoittaa. Hyvin tasaisia olivat kuitenkin, kaikki pennut mahtuivat 11 pisteen sisälle. En sen tarkempaa kirjoittele tuloksia, kun ne tuskin muita juuri kiinnostavat :)

Tärkein lopputulos oli, että kaikki pennut ovat rohkeita, eivät pelkää kovia ääniä ja ovat kohtalaisen helppoja. Jamo meni ainoana pentuna ns. helppo koira -kategoriaan, joka on testin perusteella parhaiten soveltuva lapsiperheeseen. Tämä oli hieno uutinen, kun lapsiperheeseenhän Jamo meneekin. Eli testin perusteella olin onnistunut tekemään oikean päätöksen kumpi pojista liittyy Johannan perheeseen. Justus sai testin kovimmat pisteet. Suloinen ulkokuori siis hämää tämän pojan ollessa kyseessä. Pisteet olivat siis kaiken kaikkiaan seuraavat: Jamo 46, Mimmi 51,5, Rio (ex Justiina) 52, Kidi 53,5 ja Justus 57.

Eläinlääkärin tarkastuksessa tänään kaikki hienosti ja pojilla palleroisetkin jo omilla paikoillaan. Justuksen sydämestä kuului mikroskooppisen pieni sivuääni, ns. pentuääni, jonka pitäisi poistua muutamassa kuukaudessa itsestään. Sirutkin saivat ja rekisteripaperit lähtivät tänään Kennelliittoon. Katsotaan miten tämä joulunaika + osan papereista lähteminen etanapostilla vaikuttavat niiden saapumiseen minulle. Edelleen elättelen toiveita, että ne ehtisivät ennen luovutusta.

Loppuun kuvat ihanista lapsukaisista <3

Kidi, joka muuttaa Jennin ja Mikon kaveriksi Raumalle
Photobucket

Justus, joka muuttaa Lindholmien perheeseen Hirvensaloon
Photobucket

Rio (ex Justiina) muuttaa Rocky-parsonin kaveriksi Outin ja Teron luokse Vantaalle
Photobucket

Jamo muuttaa Johannan perheeseen Keravalle
Photobucket

Mimmi-kultahippunen menee Auraan Satun ja Juhanin täystuhoksi :)
Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: