Silmätarkastus ja Flyball

Taas meni jokunen tovi kirjoittamisesta, kiireistä tämä äitiyslomalla oleminen :)

Eilen Bessie ja Tuure kävivät silmätarkastuksessa Koira-Kissaklinikalla ja molemmilla silmät priimakunnossa! Myös Bessien poika ekasta pentueesta, Dino, oli mukana ja myös Dinon silmät edelleen kunnossa.

Flyball-kurssi loppui ja tässäpä video sekä Bessiestä että Rainesta, jotka näyttävät mallia miten homma pitäisi hoitaa.
Bessie

Raine

Bessiellä on juoksut juuri lopuillaan ja ensi viikolla päässee jo treenaamaan Hannan kanssa. Itse en enää viitsi lähteä hölskyttelemään mahani kanssa vaikka olo onkin loistava. Bono menee ensi viikolla rokotuksiin, kun oli 3-rokote päässyt vanhenemaan. Muistelin uusineeni sen rabieksen kanssa yhtä aikaa, mutta näköjään en. Bonolla on ollut vähän vatsavaivaa, närästystä. Ainakin peruna ja eilen verilätyt saivat sen aikaan eli Bonolle ei sitten enää lisäillä tähteitä ruokaan kovin helposti. Viime yö meni ihan pipariksi ja kun yritin ottaa pienet päivätorkut, alkoi sitä jälleen närästämään. Antepsinit ei auta, joten pitänee kokeilla jotain muuta lääkettä, jos tämä jatkuu pidempään.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: