Flyball-maniac 5 vuotta!

Perjantaina Bessien pienessä päässä tapahtui KLIKS, melkein sen pystyi kuulemaan. Se älysi miten flyballissa saa pallon laukaisualustasta ja sen jälkeen se oli menoa. Monta ehjää, täydellistä suoritusta siis nähtiin :) Meillä on Hannan kanssa kohta koossa oma flyball-joukkue, kun Bonokin tulee hyvää vauhtia Bessien perässä. Bonon päässä ei ole vielä tapahtunut kliksahdusta :)

Eilen sunnuntaina Bessie juhli 5-vuotissyntymäpäiviään! Meidän pikkuinen on jo 5 vuotta. Käytöksestä sitä ei kyllä vielä huomaa, hyvä niin. Käytiin kunnon lenkeillä ja illalla Bessie ja Bono saivat Cesar-kakun kuorrutettuna kermaisella possukastikkeella, maistui hyvin!

Mahtavia uutisiakin tuli eilen, melkein kuin synttäreiden kunniaksi. Bessien poika ensimmäisestä pentueesta, Pertti, Green Perry’s Pink-pentueen isä, oli saanut metsällä saaliikseen ensimmäisen supinsa! Onnittelut Pertti ja Antti, jatkakaa samaan malliin!

3 vastausta artikkeliin “Flyball-maniac 5 vuotta!”

  1. Onnea vielä Bessielle!

    Oonakin haluaisi mukaan flyball-joukkueeseen. Meillä on hallilla vanha flyball-kone ja Oona kyllä tykkää siitä hommasta kuin hullu puurosta. Pitäisi varmaan viedä se johonkin kurssille :)

  2. Isot onnittelut Bessielle! Sekä Pertille ekasta supista!

    Meillä oli Urpo paljon parempi Flyballissa kuin Aida, koska Aida ei luovuta tennispalloa kenellekään. Se on niin arvokas saalis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s