Flyball-maniac 5 vuotta!

Perjantaina Bessien pienessä päässä tapahtui KLIKS, melkein sen pystyi kuulemaan. Se älysi miten flyballissa saa pallon laukaisualustasta ja sen jälkeen se oli menoa. Monta ehjää, täydellistä suoritusta siis nähtiin :) Meillä on Hannan kanssa kohta koossa oma flyball-joukkue, kun Bonokin tulee hyvää vauhtia Bessien perässä. Bonon päässä ei ole vielä tapahtunut kliksahdusta :)

Eilen sunnuntaina Bessie juhli 5-vuotissyntymäpäiviään! Meidän pikkuinen on jo 5 vuotta. Käytöksestä sitä ei kyllä vielä huomaa, hyvä niin. Käytiin kunnon lenkeillä ja illalla Bessie ja Bono saivat Cesar-kakun kuorrutettuna kermaisella possukastikkeella, maistui hyvin!

Mahtavia uutisiakin tuli eilen, melkein kuin synttäreiden kunniaksi. Bessien poika ensimmäisestä pentueesta, Pertti, Green Perry’s Pink-pentueen isä, oli saanut metsällä saaliikseen ensimmäisen supinsa! Onnittelut Pertti ja Antti, jatkakaa samaan malliin!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: