Aurinkoa, agilityä ja elämää

Terveppä taas pitkästä aikaa!

Helle on hellinyt ja elämä on alkanut sujua kaksilapsisena perheenä. Yksikätisenä kirjoittaminen, kuten nytkin, on vaan niin hidasta, etten ole saanut aikaiseksi istua koneella kuin ne pakolliset eli laskujen maksun ajan :) Tytön ristiäiset ovat nyt sunnuntaina, jonka jälkeen nimi julkaistaan myös muulle maailmalle.

Aloitetaan agilitystä eli Bessien kanssa palasimme kirmailemaan agikentille 5 viikkoa synnytyksen jälkeen ja viime viikonloppuna, 6,5 viikkoa synnytyksestä olimme jo kisaamassa. Menestystä ei tullut eli se viimeinen nousunolla antaa odottaa itseään, mutta päätavoite olikin kisajännityksen purkaminen ja kokemuksen kartuttaminen ja siinä onnistuttiin. Hyvääkin radoilta löytyi eli ei se nolla sitten niin kaukana enää olekaan. Seuraavat kisat sitten varmaankin taas syksyllä.

Näyttelykesäkin on käynnistynyt ja ilmoitin juuri Pepin eli Avan ja Elviksen tytön Kuopion näyttelyyn elokuun alkuun. Bessien ilmoitin Liedon näyttelyyn, kun sinne on meiltä matkaa reilu kilometri :) Bessien kanssa todennäköisesti käydään myös erkkarissa, mutta siinä onkin meidän tämän vuoden näyttelyt.

Kasvateille kuuluu myös hyvää. Olen lupaillut Bessien ja Shastan pentujen kuvia jo pitkän aikaa eli tässäpä on nyt sitten on näitä kuvia.

Ensimmäisenä on Jessi, joka on kaunis kuin karkki! Kuvat on otettu jo huhtikuun puolessa välissä. Jessi näyttää jalkavalta, mutta on itseasiassa hyvin emänsä kokoinen eli n.33-34 senttiä korkea. Ihana luonne, todella suloinen pikkuparson :)
Photobucket

Photobucket

Sitten Rio, jonka näin Tuorlan agilityleirillä. Rio on Jessiä pienempi, tai ainakin oli, eli n. 32-33 senttiä. Sirompi kuin Jessi, mutta kulmaukset ja muut ihan oikeilla paikoillaan eli kunhan aikuistuu, siitä tulee myös upea! Ja se luonne! Emänsä kaltainen halu tehdä töitä oman ihmisensä kanssa :)
Photobucket

Photobucket

Viimeisenä on Justus, joka on päässyt nautiskelemaan veneilystä. Kiitos kuvasta Nordlundit!
Photobucket

Kidin ja Rasmuksen kuvia ottaisin mielelläni myös vastaan! Kasvateille on myös järjesteillä Pitmywits-päivät syyskuussa ja kaikkien sähköpostissa pitäisi olla kutsu tapahtumaan. Jos et omaasi ole saanut, ota yhteyttä!

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopettaa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: