Saanko esitellä…

Stella Annika NymanPhotobucket

Stella oli koko toimituksen ajan oma itsensä eli veteli sikeitä, Bono taas aiheutti ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Hiukan elettiin jännittäviä hetkiä, kun ukkonen pukkasi päälle heti, kun ristiäiset alkoivat. Oltiin Bono pistetty boksiin, kun kiipeilee ukkosella pitkin seiniä. Edellisenä päivänä se meni hyvin. Nyt sitten ihan ristiäistoimituksen lopussa alkoi huuto kuin olisi päätä leikattu ja pakko oli mennä katsomaan. Bono oli yrittänyt syödä itseään ulos kaltereista ja jäänyt kulmahampaistaan kiinni! Poikittain siis leuat. Onneksi tuon boksin sai aukaistua palasiksi, kun mitenkään en sitä saanut tietystikään rentoutumaan, että olisin ne hampaat saanut ohjattua kaltereista pois. Kun sain boksin palasiksi ja leuat oikeaan asentoon, tippui boksin ovi onneksi pois ja Bono vapautui. Mitään isompaa ei sille tullut, onneksi, ja loppuvirren ajan olikin sitten visusti mun sylissä. Mitä tästä opimme? Älä jätä pelkäävää koiraa yksin, edes toiseen huoneeseen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: