Tuure agilityn 3-luokkaan ja pentutulokkaita!

Viikko sitten käytiin lasten kanssa katsomassa kotiseuran 2-luokan kisoja, tietysti tarkoitus oli katsoa Tuuren kisat pääasiassa. No Hanna ja Tuure nappasivatkin sitten jättipotin 0-voitollaan ja siirtyivät agilityn kuninkuusluokkaan kisaamaan. Toisilla se on vaan taito hyppysissä. Hienoa Hanna ja Tuure! Tuure on kyllä loistava agilitykoira ja olisi varmasti sopivan nartun kanssa myös mainio jalostuskoira eli Tuurea voi sopivat, PLL-vapaat nartut kysellä tosi tarkoituksella ;)

Kuva

Mekin kisasimme Bessien kanssa edellisenä päivänä ja tehtiinpä me ensimmäinen tuloskin 3-luokassa. Kepeiltä tuli 5 virhepistettä ja yliaikaa lähes 3 sekuntia. Ihanneaika oli tiukka, kun vain neljä koirakkoa pääsi alle ihanneajan (muistaakseni). Kepeille mentiin avokulmassa putkesta ja sain Bessien sisään hienosti, mutta en varmistanut sitten seuraavia keppivälejä ja Bessie lopetti kepit kesken. Ei se 0 kaukana ollut :)

Ensi vuonna joukkoon liittyy Digi(t), joka tulee Double Barrel’s -kennelistä minun ja Sari Puusaaren omistukseen. Digi muutta asumaan Giga-parsonin ja Ainon luokse Iijoelle. Digin harrastuksena tulee olemaan pääasiassa agility.

Digi eli Double Barrel’s Mix Of A Nut-Bolt (Wyndhaven Thunderbolt x Double Barrel’s Nutmeg)

Todennäköisesti samalla kerralla Pitmywits-joukkoon (yhdessä Sarin kanssa) liittyy myös narttu, mutta siitä lisää kunhan asia varmistuu. Pepin juoksujakin odotellaan, katsotaan vieläkö tälle vuodelle ollaan astutusreissulla :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: