Peppi astutettu :)

Joulun aikaan oli rakkautta ilmassa ja Peppi treffasi Cassun tosimielellä 23. ja 25.12.  Nyt sitten peukut pystyyn, että viikon 8 alussa maailmassa on seuraava PMW-pentue! Asiaan saadaan toivottavasti varmuus neljän viikon päästä, kun Peppi käy ultrassa

3 vastausta artikkeliin “Peppi astutettu :)”

  1. Tervehdys!
    Teillä olisi parsonille tulossa pennut ja meillä olisi koti tarjolla urospennulle, vai onko jo kaikki menneet?
    Asumme poikaystäväni kanssa Oulussa kerrostalossa ekassa kerroksessa ja tilaa olisi pikku viipertäjälle. Olemme ottaneet koirista selvää ja päädyimme siihen että, Parsonrusselinterrieri olisi meille juuri se oikea rotu.
    Koiran kanssa jakaisimme harrastuksia ulkoilun parissa, meidän talon lähettyvillä on mainio maasto koirille, josta löytyy puisto ja metsä.

    1. I have a Hamptons Berner, and we are so pleased with our dog. This is an anaizmg breed, she is a very informed breeder, breeds very nice, Registered dogs and we can’t wait to add to the family with another.Hamptons Friend for Life

  2. Hei! Muutama uros”varaus” on jo tehty, mutta ennen viikkoa 8 ei tiedä mitä ja kuinka paljon sieltä syntyy. Pistätkö minulle sähköpostia (katja.nyman(@)elisanet.fi), niin voidaan jutella tarkemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s