Pepin ultra….

…näytti, että masussa elelee vähintään 4 pientä parsoninalkua. En millään malttaisi odottaa, että näen kuinka suloisia pieniä Peppi ja Cassu saivat aikaiseksi, mutta muutama viikko pitäisi malttaa. Pentuja on kysytty todella paljon ja kiitos kaikille mielenkiinnosta! Katsotaan nyt mitä sieltä syntyy ja ketkä ne onnelliset perheet sitten ovatkaan.

Pennun sulotuoksua saan haistella huomenna, kun minun ja Sarin sijoitusnarttumme, Double Barrel’s Holly Dolly alias Pimu tulee ”isosiskonsa” Doran mukana Turun näyttelyyn. Pimu ja Digit tulivat Suomeen viikko sitten ja ovat hurmanneet sijoitusperheensä täysin.

Turun näyttelyssä debyyttinsä tekee myös Pitmywits Just Us Two eli Justus. Lupasin viedä Justuksen kehään ja mielenkiinnolla odotan millaisen arvostelun Justus saa. Justuksen silmät ja polvet muuten tarkistettiin vuoden alussa ja siellä kaikki kunnossa. Justuksesta otettiin myös PLL-testi ja Justus on PLL-vapaa :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: