Eyes wide shut… or open?

Pentuset täyttivät tänään 2 viikkoa. Eilen Mani avasi yhden silmänsä ja aamulla molemmat olivat avoinna. Sitten Mette ja Pomo avasivat yhden silmänsä ja ainoastaan Musti ja Trudy sinnikkäästi pitävät silmänsä kiinni. Korvat eivät ole auenneet kenelläkään, se tuli testattua tänään taas imurin varressa :) Nyt marsut ovat myös löytäneet jalkansa mahan alta pentulaatikkoa mennään jo kovasti ympäri. Siis vaikka silmät eivät ole kaikilla edes auki ja niilläkin joilla ne ovat, näkökyvystä ei voida edes puhua useampaan päivään!

Alusia on vaihdettu tiuhaan, koska kun maitoa menee sisään melkoista vauhtia (n.50 g tulee painoa/vrk), täytyy sitä tulla uloskin. Vaikka Peppi hoitaa lasten putsauksen hienosti, aina joku ehtii talloa kakkaa ennen kuin Peppi on sen siivonnut pois. Eilen pesin myös pennut ensin ja meinasin purskahtaa nauruun, kun Pomo pisti pesutilanteessa sellaisen show’n pystyyn, että olisi voinut vähintään päätä leikattavan! Kynsiä olen leikannut jo useita kertoja, ne ovat teräviä kuin neulat.

Tässäpä kaksiviikkoiskuvat, todelliset pikaräpsäisyt, kun kameran akku ilmoitti loppuvansa. Mette myös päästi kuvauksen loppuvaiheessa haisevan vastalauseen koko kuvaussessiolle :)

Musti

Pomo

Trudy

Mani

Mette

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: