Agiliitoa ja kuvia

Pitkästä aikaa päivittelen kuulumisia ja tällä kertaa vain ja ainoastaan omien koirien kuulumisia :)

Bessien kanssa kisattiin agilityssä lauantaina ja vaikka ei nollia tullutkaan, alan olla tyytyväisempi ratoihin. Ei turhaa häsäämistä vaan ihan hyvää ohjaamista. Kunhan se viimeinen kliksahdus tapahtuisi päässä, voisi niitä nollia tullakin :)

Bonollekin kuuluu hyvää. Oltiin Bonon kanssa trimmauskurssilla ja kerrankin sain itse vedettyä koko turkin alas ja Bono nuortui taas pieneksi pennuksi.  Tässä kuvassa Bonon turkki on jo hiukan kasvanut, pitääkin kohta taas ottaa karvat hyppysiin ja siistiä – kesätukka Bonollekin

Bessien viimeistä pentuettakin olen miettinyt kovasti. Joitan alustavia suunnitelmia on, mutta ei mitään varmaa vielä. Silmät ja polvet ajattelin tarkastaa vielä ennen pentuja. Jos urosasiat selkenevät päässä, ajattelin astuttaa Bessien seuraavasta juoksusta eli joskus joulun tietämillä. Tämä jää nähtäväksi :) Kovasti haluaisin itselleni Bessien pennun, mutta meidän koiraluku on täynnä tällä hetkellä!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: