Poissa on ystävä

Viime päivät päässäni on soinut Niin kaunis on maa. Viime lauantaina nukkui pois ystävä, Bessien kasvattaja Taija, pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Kiitos Taija kaikesta avusta, ajasta, ohjeista ja ennen kaikkea ystävyydestä. Kiitos Bessiestä. Lepää rauhassa, nyt kaikki on hyvin. Minulla on sinua ikävä.

 

2 vastausta artikkeliin “Poissa on ystävä”

  1. Voi murhetta suurta…sydänlämmin ajatus Taijalle sinne jonnekin missä hänen on nyt hyvä olla ja kiitos Konstasta ja kaikesta tuesta…parsonmaailma menetti suuren ihmisen ja kasvattajan , ja aivan liian aikaisin……..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s