Pennut 4 viikkoa, hurjaa :)

Pennut ovat kasvaneet kovasti! Kuvia yritin eilen ottaa, kun olivat ensimmäisiä kertoja pentuhuoneen ulkopuolella muualla talossa, mutta kaikki kuvat olivat niin suhruisia, että niistä ei ollut julkaistavaksi. Pentujen luonteet erottuvat jo selvästi. Mössi menee häntä heiluen joka paikkaan heti, kun taas esimerkiksi Late mieluummin katselee vähän sivummalta hetken. Mössi ei ollut moksiskaan Lucaksen kovaäänisestä autostakaan vaan oli heti kiipeämässä auton päälle. Ja Mössi on kova poika pussailemaan, kun taas Piers on vähän vaimeampi pussailija. Hännät heiluu kaikilla kovasti!

Mutta kuvia viime viikolta, kun pennut ulkoilivat ensimmäisiä kertoja ja toisessa kuvassa Stella (oikealla) ja naapurin Netta ovat innokkainen kenneltyttöinä pitämässä pennuista huolta. Voin taata, että nämä pennut ovat lapsiin tottuneita meiltä lähtiessä!

IMG_1715
IMG_1676

Pojista ainakin yksi on vielä vailla pysyvää ja rakastavaa kotia!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: