Pentutestit ohi, apua kohta ne lähtee!

Eilen pentuset kävivät pentutestissä ja voin sanoa, että ei taas yllätyksiä tullut. Kovin ovat tasaista sakkia – ja rohkeita ihan joka ikinen!

Pisteet vaihtelivat Laten 46,5 pisteestä Mössin 58 pisteeseen. Pisteet eivät suoranaisesti kerro mitään, osakokonaisuudet on ne tärkeimmät. Late on pentueen ainoa ”ns. helppo, lapsiperheen koira”, joten Late on menossa oikeaan perheeseen. Muiden pisteet Neo (ent. Fantsu) 50,5, Roope (ent. Piers) 54,5, Rääpäle 57,5 ja Korppu 52 pistettä

Perjantaina on sitten vuorossa sirutus ja eläinlääkärin tarkastus. Sitten ovatkin valmiita lähtemään ensi viikon aikana omiin koteihinsa. Apua! Onneksi Mössi ainakin jää ihan lähelle ja Korppuakin näen toivottavasti usein.

Rääpäle on edelleen vailla harrastavaa kotia. Aktiivinen, melkoisen sporttinen kaveri olisi tarjolla. Ihana, mun mussukka. Ottakaapa siis yhteyttä, jos olette kaveria vailla!

 r1 r2

Viime viikolla pennut aloittivat agilityuransakin, kylläkin osallistumalla ATT:n hallituksen kokoukseen. Hännät ojossa heti tutkimaan paikkoja, kunnes uni voitti. Melkoisen helppoja pentuja, nukkuvatkin koko yön läpi!

kokous

Sunnuntaina oli kiva keli ja käytiin lasten kanssa metsässä lenkillä. Stellakin teki iloisesti reilun kilometrin lenkin (istui rattaissa kunnes ei enää rattaat mahtuneet polulle).

lapset

2 vastausta artikkeliin “Pentutestit ohi, apua kohta ne lähtee!”

  1. Moi! Vai jäi Bemmi ent. Rääpäle ilman omaa kotia :( sattumalta tossa aamulla pojulle haastelin ja kysyin, että mitä se tykkäis pienestä pentu- kaverista, jos mammalle sattuu tulemaan tosi paha pentukuume, ettei muuta parannuskeinoa ole kun ottaa pentu..;) Houkutus on aika suuri ruveta ehdottelemaan mitään! Puhuppa mulle nyt vähän järkeä.. Pliis!:)

    1. Moi! No minäpä puhun :) Vuoden vanhan koiran kanssa toisen koiran ottaminen on vähän kuin kaivaisi verta nenästään, ainakin jos ajattelee Bemmiä :) Se ei ole oikein nuoren uroksen kaveriksi sopiva, niin mukava kaveri kuin onkin! Se on vähän turhan dominoiva uroksen kaveriksi, kun Pojukin on periaatteessa vielä lähes pentu. Malta ensi kesään, että Poju on sen kaksi vuotta, sitten minä annan mielelläni Pojulle kaverin ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s