Pentusuunnitelmia!

Eilen oli jännä päivä eli Pimu aloitti juoksut ja sulhasehdokas oli samaan aikaan silmä- ja polvitarkastuksessa. Kaikki hienosti Justuksella. Eli nyt voin julkistaa tiedon!

Pimu on siis tarkoitus astuttaa omalla kasvatillani Justuksella, Pitmywits Just Us Two. Justus on Bessien poika sen toisesta pentueesta. Justuksen isä on komea Ruotsissa asuva uros Shasta. Koko Bessie-Shasta pentue oli emäänsä parempia ulkonäöltään ja mikä parasta, luonteet niillä kaikilla ovat aivan ihania. Justus erityisesti on miellyttänyt minua jo pennusta lähtien, se on sellainen parson, joita toivoisin olevan jokaisen.

Justus ja Pimu tapaavat ensimmäisen kerran 2.3. näillä näkymin ja jos kaikki menee putkeen, näkevät pennut päivänvalon toukokuun ensimmäisellä viikolla ja luovutus sitten kesäkuun lopussa. Mutta ei mennä vielä asioiden edelle. Nyt peukut pystyyn!

justuspimuYhdistelmästä odotan broken/karkeakarvaisia pentuja, joilla on näköä ja viettiä moniin harrastuksiin. Ota yhteyttä, jos yhdistelmä kiinnostaa ja kerron lisää!

Yhdistelmän sukutaulu alla. Mustalla kirjoitetu ovat omia lisäyksiäni, kun Pimun emä on rotuunotettu Ruotsissa. Sen emän suku on  ihan FCI:n rekisterissä, mutta Wilmaa (Pimun emä) ei rekisteröity Saksassa, josta se on kotoisin. Voin kertoa lisää, jos joku on asiasta kiinnostunut.

sukutaulu

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: