Ei pentuja tälle kesälle :(

Nyt kävi harmittavasti niin, että joko Pimun juoksut olivat alkaneet salassa muutamaa päivää aikaisemmin tai sitten juoksut olivat edelliskertoja nopeammat, joten kun hain Pimun meille juoksun 10. päivä, niin astutus ei enää onnistunut. Sitkeästi yritettiin neljä iltaa ja sitten torstaina käytiin proge-testissä, joka näytti, että juna oli jo mennyt ennen sunnuntaita. Nyt sitten jäädään odottelemaan Pimun seuraavia juoksuja ja ollaan asian kanssa tarkempia…

Aika ei mennyt hukkaan, tutustuin Pimuun tosi hyvin sen ollessa meillä. Ja voin koko sydämestäni sanoa, että se tyttö on aivan ihana. Ei ollut hirveästi ollut näin pienten lasten kanssa tekemisissä, mutta oli heti Lucaksen ja Stellan kanssa kuin kotonaan. Oli rauhallinen ja leikkisä kaveri. Karvaa tytössä riitti, mutta trimmauskin onnistui ihan hienosti näin oudon ihmisen toimesta. Ja eläinlääkärissä verikokeen otto meni ihan nappiin. Mä rakastuin :) Ja entistä varmempi olen siitä, että Pimun lapsi tulee meille jäämään sitten kolmanneksi koiraksi ;)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: