Kesä ja Pimun juoksut

Näköjään blogi elelee hiljaiseloa suurimman osan ajasta, enemmän tulee tuonne facebookin puolelle päivitettyä kuulumisia. On vietetty kasvattipäiviä, käyty näyttelyssä Korpun kanssa ja kisattu Bessien kanssa agilityssä. Kivaa on ollut, kesä oli todella ihana! Käytiin ensimmäisellä karavaanarireissulla ja sekin sujui hienosti, myös koirilta. Paljon uitiin, siitä Bono tykkää.

Pimun juoksut alkoivat tällä viikolla eli ensi viikolla yritetään jälleen astutusta. Nyt peukut pystyyn! Jos kaikki menee tällä kertaa nappiin, pennut syntyvät lokakuun loppupuolella ja ovat luovutusikäisiä joulun aikaan. Eivät kuitenkaan sovi joululahjoiksi, vaan koko elämän lahjoiksi :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: