Ohjelmassa leikkiä

Kiire on ollut taas, ettei ole ehtinyt koneelle töiden ulkopuolella. Pennut kasvavat kovasti ja torstaina saivat ensimmäisen maistiaisen jauhelihaa. Ja kylläpä se maistui! Eilen oli Mimmi, Justus ja Kidi etujalkojaan myöden ruokakupissa. Jamokin olisi ollut, muttei enää mahtunut :) Justiina on ainoa, joka oli vähän epäileväinen lihaa kohtaan, mutta kovasti se sitten maistui, kun makuun pääsi.

Huomenna on sitten madotuksen ensimmäinen päivä. Ihania ovat kaikki ja niin tasaisia, että edelleenkään ei luonteissa ole merkittävää eroa. Tai no Kidi on selvästi pentueen leikkisin, aina haastamassa sisaruksiaan leikkiin <3

Tänään pentujen luona on sitten käynyt ensimmäiset tulevat perheet. Ja kyllä voi taas sanoa, että hyviin perheisiin on pennut menossa. Oli tosi kiva nähdä teitä kaikkia, luottavaisin mielin hoitelen pennut luovutukseen saakka kun tiedän, että hyvissä käsissä ovat senkin jälkeen.

Pikaisesti kuvia leikkien lomasta. Pentulaatikko siis poistui ja tilalle astui pentuaitaus. Kovasti harjoitellaan pissimistä ja kakkimista paperille, hienosti jo onnistuu!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: