Cutest things ever?

Eilen räpsin hiukan kuvia pentusista, kun sattui taas hetki aikaa. Suloisia ovat edelleen kaikki ja niin älyttömän tasaisia. En osaa kenestäkään vielä sanoa luonteesta sen enempää kuin Kidistä, joka on varmaankin porukan johtaja. Mutta muutoin ei kukaan erotu kovana tai pehmeänä. Mikä on tietysti hyvä juttu!

Kuulot pelaavat kaikilla, pikkuhiljaa alkavat kuulemaan jo pienimpiäkin rasahduksia ja tänään ensimmäistä kertaa osa heräsi, kun tulin aamulla huoneeseen. Uni on vieläkin pääasiallinen tehtävä, mutta hetki jaksetaan jo viihdyttää. Jauhelihaa syödään nyt kahdesti päivässä ja määrät vaan kasvaa tästä. Loppuviikosta varmaankin lisätään jo vähän kananmunankeltuaista, kermaviiliä ja ehkä myös nappulaa jossain vaiheessa. Mutta se löpinöistä, kuvia, kuvia!

Ensin maailman suloisin kuva, eikö?
Photobucket

Veljekset
Photobucket

”Tuletko leikkimään”, kysyy Kidi
Photobucket

Mitä, en se minä ollut
Photobucket

Kennelpoika vauhdissa
Photobucket

Justiinan sulonassu
Photobucket

Mä syön sut!
Photobucket

Uni tuli
Photobucket

Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: