Elämänpiiri laajenee

Kuvia on otettu, mutta ei ole ollut aikaa taaskaan päivittää niitä tänne. Pennut alkavat olla jo niin nopeita, ettei mun pokkari pysy niiden vauhdissa mukana vaikka kuinka käyttäisin manuaaliasetuksia. Justiina jostain syystä on erityisen vauhdikas enkä löytänyt yhtään tarkkaa kuvaa siitä ottamieni räpsäisyjen joukosta! Seuraavalla kerralla kuvailen sitten Justiina pelkästään :)

Viikonloppuna meillä oli menoa ja meininkiä, kun viimeinenkin tuleva perhe kävi tutustumassa pieniin. Pennut pääsivät myös tutustumaan keittiöön ja olohuoneeseen ja matto saikin ensimmäiset kasteet. Tänään matto kerätään pois, se tuntuu olevan liian herkullinen alusta pissaamiselle :) Viikonloppuna kävi myös Taina, Matti, Marja, Hanna ja Asko rutistelemassa pentusia ja Matin kanssa otimme ensimmäiset seisomakuvat pennuista. Toisista se onnistui paremmin kuin toisista. Ne tulevat näytille heti, kun Matti ehtii siirtää ne johonkin serverinkulmalle, josta voin ne poimia.

Pennut ovat nyt päässeet valloittamaan kodinhoitohuoneen kokonaan. Ne siis tulevat pentuaitauksesta yli ja vaikka Croftin pentuaitauksessa on erillinen matalampi portti, on se minusta liian korkea käytettäväksi. Pelottaa, että kun Bessie hyppää siitä yli, se tallaa vahingossa pennun. Jos saisin ostettua aitaukseen tällä viikolla jatkokappaleen, voisi tuota matalampaa porttia käyttääkin, kun olisi enemmän tilaa. Moppi siis heiluu tällä hetkellä ahkerasti, pissat kun tulevat useimmiten kaikkialle muualle paitsi paperille :D

Sitten niitä kuvia

Kidin sulonassu
Photobucket

Mimmi
Photobucket

Pojat
Photobucket

Kidi ja Mimmi
Photobucket

Mimmi ja Justiina
Photobucket

Bessie leikkii jo pentujen kanssa
Photobucket

Ylpeä äiti
Photobucket

Hait hyökkää!
Photobucket

Ei tunnu pentujen hampaat haittaavan äitiyden onnea
Photobucket

Ja raskaan päivän päätteeksi maistuu taas uni
Photobucket

Vadelmatassu <3
Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: