Viimeinen ilta yhdessä, sniff!

Tänään Justus lentää ensimmäisenä pentuna pesästään ja eilen piti jo hiukan vetistellä pentujen turkkeihin, kun leikkasin niiltä viimeistä kertaa kynsiä. On ne vaan kaikki niin ihania ja rakkaita! Vaikka legginseissä on reikiä, uusi Marimekon kylpytakki sai osansa hampaista ja pissaa on siivottu niin, että hirvittää – ei tämä silti ole niin helppoa. Onneksi pennuilla on hyvät kodit tiedossa.

Justus, the lelukoira
Photobucket

Kaikki tytöt
Photobucket

Jessi ja Jamo
Photobucket

Jessi ja Justus
Photobucket

Koko perhe
Photobucket

Bessien ja Bonon kanssa ollaan jo palattu pikkuhiljaa arkeen ja viikonloppuna tytöt pääsivät taas juoksemaan metsään vapaasti. Vapaanajuoksu rajoittuu melko lailla viikonloppuihin, kun pimeä tulee niin nopeasti. Toki taskulampun kanssa metsään voisi silti mennä ja se on meillä edessä tänään illalla.

Lunta, sitähän meillä riittää
Photobucket

Bessien kanssa käytiin maanantaina ekaa kertaa ottamassa pieni radanpätkä agilityhallilla, kun hain sieltä samalla froteeloimet pentupakkaukseen. Oli kuin ei koskaan pois oltaisi oltukaan. Bessie siis :) Minun ohjaukseni oli jähmeää. Jalka nousi onneksi melkolailla entiseen malliin eikä mahakaan tykännyt kyttyrää lisääntyneestä vauhdista. Ensi viikolla alkaa sitten treenit ja kuun lopussa ajattelin vielä käydä starttaamassa kolme kisaa omissa kotikisoissa. Niiden jälkeen katsotaan mikä olo on, että vieläkö kisataan vai jätetäänkö se pienimahaisemmille.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: