Kevätpörriäinen

Taas on blogi elänyt hiljaiseloa, pahoitteluni :)

Meillä on elämä keskittynyt mun mahan kasvatukseen. Kyllä, voin hyvinkin paksusti :D Ei, en laita mahakuvia tänne ;) Töitä on jäljellä vielä 13 työpäivää tämä mukaanlukien eli viimeinen työpäivä on 1.4.

Koirat on päässeet mahasta huolimatta samalla tavoin lenkeille ja agitreeneissäkin olen käynyt ihan normaalisti. Uutena harrastuksena aloitettiin Flyball! Bessie pääsi ekalle kerralle, toisella kerralla olivat molemmat koirat. Jännää nähdä miten erilaisia nämä kaksi on tässäkin asiassa! Bessiellehän eteenlähetys neljän esteen taakse ei ole mikään ongelma. Se vaan hiukan arastelee sitä laukaisualustaa, tai siis sen ääntä. Bessie on näistä meidän koirista se laukaisuvarma ;) Bonolle taas lähettäminen ei ihan onnistu, mutta se hoksasi laudan painamisen heti ja ei välitä äänestä juuri mitään. Bonohan siis pelkää ukkosta, raketteja, kovaa tuulta…

Kevätpörriäinen on tyttöihin myös iskenyt. Ne on nyt leikkineet ihan hirveästi ja lattialle unohdetut villasukat päätyvät sidostesukka-mainoksen osaksi, kun ärrierienergia purkautuu vetoleikissä. Myös pusutteluja on paljon. En muista milloin tytöt olisivat viimeksi leikkineet noin sovussa ja oikein hakeutuneet toistensa seuraan. Kiva juttu, toivottavasti jatkuu näin. Bessiellä ei pitäisi vielä olla juoksujakaan tulossa, mutta synnytyksen jälkeenhän ne voivat alkaa melkein milloin vain. Tässäpä tämä sisaruspari Bessien ekoina päivinä uudessa kodissa lähes 5 vuotta sitten
Photobucket

Huomenna 17.3. ensimmäinen PMW-pentue täyttääkin jo kolme vuotta! Hyvää syntymäpäivää jo näin päivää etukäteen Ava, Dino, Pave, Pertti ja Erno!
Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: