Kasvatteja ja jotain muuta

Pitkä hiljaisuus blogissa on johtunut siitä, että ei ole oikein ollut uutisia kerrottavanaan. Nyt sitten hiukan Bessien pentujen kuulumisia.

Jessi kävi meillä pari viikkoa sitten kylässä. Kuten epäilinkin, äidinrakkaus oli haihtunut auton perävalojen hävitessä meidän pihasta, mutta pienen lenkin jälkeen leikkivaihde taas löytyi ja Jessi ja Bessie painoivat pitkin asuntoa. Jessistä on kyllä kasvamassa upea pikkutyttö! Jessi on aloittanut jo pentukoulun ja se näkyi hyvin käytöksessä. Istuminen onnistui hienosti ja rauhoittuakin jo osattiin. Minä rakastuin sen päähän, se on perinyt sen isältään ihan selvästi. Bessieltä Jessi on perinyt ainakin ihanan luonteensa :) Vielä Jessi oli melkoisen sileä, muutama pidempi karva siellä sun täällä. Äiti ja tytär olivat niin salamannopeita, ettei pokkarikamera mitenkään ehtinyt mukaan.
Photobucket

Kidiltäkin tuli kuvaterveiset muutama viikko sitten ja hienosti on sielläkin mennyt. Kidi on edelleen se salamannopea maantiekiitäjä ja rauhoittumiseen onkin jouduttu pistämään paljon paukkuja. Kun tekee kovan työn nyt, kantaa se hedelmää sitten myöhemmin. Kidillä voi kuvassa ehkä nähdä pienen parranalun eli katsotaan tuleeko Kidistä sitten kuitenkin broken :)
Photobucket

Justuksen sydämessä ei enää rokotuksilla ollut kuultavissa pentuääntä, kuten oli odotettavissakin. Hienosti on kuulemma mennyt ja kunhan kevät tässä hiukan etenee, menen käymään Justuksen luona kylässä. Se poika oli niin upea meiltä lähtiessään, että odotan innolla miten Justus on kasvanut ja kehittynyt.

Muutoin meillä menee hienosti. Bonon turkki kaipaisi trimmausta ja kunhan nämä pakkaset tästä hellittävät, pääsee Bono eroon lampaantaljastaan. Bessien kanssa ollaan käyty agitreeneissä viikottain ja edelleen jalka nousee onneksi melko hyvin. Käydään treenaamassa niin pitkään kuin se tuntuu hyvältä. Maaliskuussa Bessie tai Bono aloittaa Flyballin. Olen ilmoittautunut neljän kerran kurssille, mutten ole vielä päättänyt kumpi koirista sinne lähtee. Voi olla, että menen molempien kanssa puolet ja puolet :) Silmätarkastus on Bessiellä edessä huhtikuussa ja luolillakin olisi tarkoitus tässä piipahtaa, kunhan vain viikonlopuissa alkaa olemaan vähän väljempää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: