Bessien lapsukaiset rulaa!

Ensiksi upea uutinen tältä päivältä: Bessien poika ensimmäisestä pentueesta, Pitmywits Pure Energy eli Erno vei potin kotiin eli Tuomarinkylän KV-näyttelyssä tuloksena hienosti ERI/1 SA PU1 SERT CACIB ROP!!! Soile Bisterin arvostelu oli myös hienoa luettavaa ja kuului näin ”Sopivan kokoinen, hyvä luustoinen, kaunislinjainen uros, jolla hyvät mittasuhteet. Varsin hyvä pää, karvat ok, pyöreähköt silmät. Erinomainen häntä. Liikuu hyvin. Miellyttävä luonne, joskin tarvitsee käsittelyharjoittelua.”

Photobucket
kuva: Arposten perhe

Upeaa, mahtavaa! Onnea Erno ja Katariina! Ensimmäinen PMW-kasvatti, joka sai Sertin ja oli vielä ROP!

Bessien toisen pentueen kasvateista myös kuulumisia. Kävin moikkaamassa Justusta helteisenä perjantaina. Kun näin Justuksen, selkäpiissä meni kylmät väreet. Oikeasti! Se poika on henkeäsalpaavan kaunis ja luonnekin oli aivan ihana. Minä rakastuin! Nyt pitää Justus vain saada näyttelyyn, jotta muutkin saavat ihastella sitä :) Kuva ei tee todellakaan tälle pojalle oikeutta!
Photobucket

Kidin kuulumiset saapuivat myös sähköpostilla ja sillekin kuuluu hyvää. Kidi on kasvanut ja kehittynyt tosi hienosti. Sekin jäi pieneksi, Jennin ja Mikon arvioiden mukaan se on n.32-33 senttiä, aivan kuten odotinkin. Kidille on kehittynyt ihana parta ja muutoinkin on ihan yhtä suloisen näköinen kuin meiltä lähtiessä. Sekä Justus että Kidi ovat perineet äitinsä vesihulluuden :)
Photobucket
Kuva Mikko ja Jenni

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: