Pepin masu kasvaa, agilityä ja kasvattien kuulumisia

Pepin raskaus on nyt päivässä 37 ja kun ETA (estimated time of arrival) on päivän 61 tienoilla, yli puolenvälin ollaan jo. Mama-to-be ottaa elon jo hyvin rauhallisesti :) Sijoituskoti Pepin narttupennulle on vielä löytymättä, joten jos sellainen kiinnostaa, otahan yhteyttä!

Kuva Anna Virta
Photobucket

Bessien pennuista Justus tosiaankin esiintyi viime viikonloppuna Turun näyttelyssä. Arvosanaksi Justus sai EH:n hienolla arvostelulla. Justusta ei kävely voinut vähempää kiinnostaa, paljon mukavampaa olisi ollut leikkiä edellä kulkevan kanssa. Justus on siitä ihana uros, että sillä ei ole kenellekään pahaa sanottavaa, häntä heilui ihan koko ajan. Jos Justus saadaan esiintymään kunnolla, uskoisin sen pärjäävän myös näyttelyissä!

Justuksen siskolta Riolta tuli myös kuulumisia ja kuvia. Rio on myös edelleen se ”Justiina”, jollainen se oli meillä eli täynnä virtaa ja aina valmis toimintaan. Riosta otettiin syksyllä kuvia ja tässäpä parhaimmat teille näytille. Kaunis Rio! Kuvat Mari Joutjärvi
Photobucket

Photobucket

Just-pentue on luonteiltaan tuntunut perineen äitinsä iloisen elämänasenteen. Bessien viimeisestä pentueesta olenkin sitten haaveillut tekeväni jotain erityistä, mutta se vaatii parin tähden ja kuun asettumista oikeisiin uomiin. No pentueen ajankohta on aikaisintaan loppuvuodesta tai sitten ensi keväänä eli vielä on aikaa :)

Niin ja se agility! Bessien kanssa ollaan tasaisesti starttailtu kolmosissa. Ei mitään menestystä, yksi ainoa tuloskin vasta, mutta eilen esimerkiksi parilla radalla yksi pieni ohjausvirhe (josta hylky) ja muutoin puhdas rata eli jos me edes yksi nolla tälle vuodelle saataisiin?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: