Turku KV

Eilen oli sitten Apple-pentueen debyytti pentuluokassa Turun KV-näyttelyssä. Pennut olivat kaikki kasvaneet kovasti ja kovin ihania olivat taas kaikki. Luonteisiin olin jälleen kerran todella tyytyväinen, jokainen perhe oli tehnyt loistavaa työtä!

Pentuluokassa oli 5 pentua. Pate eli Pitmywits Apple A Day loisti yksin urosten pentuluokassa tuloksena hienosti 1. KP VSP-pentu. Tuomari oli arvosteluissaan tiukka eli mitään pakkoa hänellä ei olisi ollut antaa KP:tä. Arvostelu oli hieno. Muutaman asian mainitakseni Paten arvostelussa sanottiin jotenkin näin ”Jalkava pentu. Riittävät kulmaukset ikäisekseen. Erinomainen luusto. Liikkuu hyvin ikäisekseen.” Onnittelut vaan Patelle! Markolle kiitos kuvista.

Photobucket

Photobucket
Pate poseeraa pokaalien kanssa, kuva Rintalat
Photobucket

Narttujen pentuluokassa olikin sitten 4 narttua. Karvahaalarin Siskokulta, Karvahaalarin Sentraali Santra, Pitmywits Apple of Eden eli Peppi ja Pitmywits Apple of My Eye eli Jaffa. Minä pääsin kehään Pepin kanssa, joka oli siellä kuin kokeneempikin koira. Hienosti jaksoi Peppi seistä pitkän arvostelun ajan. Liikeessä oli vielä toivomisen varaa. Pepin tuloksena 2. sija ja arvostelusta mainittakoon seuraavat asiat: ”Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä rintakehä. Kaipaisi enemmän takakulmauksia ja liikeessä jalat kropan alla”. En varmaan osannut seisottaa Peppiä oikein, joten takakulmaukset jäivät vajavaisiksi. Kivat kulmaukset Pepillä kyllä on, joten vika oli nyt esittäjässä.
Möhköfanttikin pääsi kuvaan :)
Photobucket

Jaffan esiintymistä en ehtinyt hirvittävästi seurata, kun keskityin Peppiin, mutta ihan mallikkaasti meni Juhalla ja Jaffallakin. Jaffan tuloksena 3. sija. Jaffan arvostelussa mainittiin seuraavaa ”Hyvä kaulanpituus, sopivasti kulmauksia.” Raskausdementian vuoksi en millään saa päähäni koko arvostelua :)
Photobucket

Kiva päivä, kivoja koiria ja vielä kivempia kasvatteja ja niiden omistajia :) Kiitos, kun jaksoitte tuoda pentuset näyttelyyn!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: