Peppi ensimmäisessä näyttelyssään!

Ei olisi Pepin näyttelyura hienommin voinut alkaa! Peppi räjäytti potin totisesti Kuopion KV-näyttelyssä:
ERI/1 SA PN1 SERT VSP ja vielä kaupan päälle ROP-juniori!

Kyllähän minä tiesin, että Peppi on upea ilmestys, mutta en villeimmissä unissanikaan osannut odottaa tällaista jackpotia ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä! Kiitos Annalle, että vei Pepin näyttelyyn ja on kouluttanut sen niin hienosti. Iso kiitos Nikolle trimmauksesta ja Annelle Pepin esittämisestä alkuerien aikana. Olisinpa ollut itse paikalla :)
Kuvaaja Kaija Kangas


Seuraava PMW-pentue tulee Pepille ensi vuonna, jos terveystarkastuksissa kaikki on kunnossa. Pepiltä tullaan kuvaamaan myös lonkat perus silmä- ja polvitarkastuksen lisäksi. Näistä suunnitelmista lisää sitten loppuvuonna ;)

Tämä on kyllä kasvattajalle niitä karkkipäiviä, joita tulee harvemmin, mutta jotka piristävät päivää kummasti. Viime viikkoa varjosti se, että Bessien Jessi-tyttö siirtyi kokonaan Satun ja Juhanin omistukseen purentavian vuoksi. Tämä on kasvatuksen ikäviä puolia eli vaikka kuinka tutkit sukutauluja, sieltä putkahtaa jotain täysin odottamatonta. Jessillä on kuitenkin maailman paras koti ja se ettei sitä käytetä jalostukseen ei vähennä yhtään Jessin arvoa lemmikkinä ja parhaana ystävänä <3 Lucas ainakin rakastui leikkikaveriin ihan täysin :)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: