Bessie agilityn 3-luokkaan!

VIHDOIN! Perjantaina oli meillä hyvä päivä ja saimme viimeisen nousunollan ja nousimme agilityn 3-luokkaan. Jee!

Perjantaina oli vain yksi rata 2-luokille tarjolla TSAUlla ja osallistujiakin mini-luokassa vain neljä eli tiesin jo radalle lähtiessä, että vain 0-voitto riittäisi nousuun. Rata vaikutti haastavalta, muttei mahdottomalta. Kepeillevienti tapahtui renkaan jälkeen 90-asteen kulmassa ja keppien jälkeen oli pituus taas melkein 90-asteen kulmassa ja putken ”väärä” pää. Radalla oli myös kolme putkea peräkkäin eli vauhtia tuli pakostakin.

Melkein sössin radan jo rataantutustumisessa, kun katsoin, että este 16 on kontaktin jälkeinen hyppy, johon mennään takaakierrolla. Onneksi minuuttia ennen rataantutustumisen loppua huomasin, että sehän suoritetaankin ihan suoraan hypäten! Radalla sitten tuo este oli meillä melkein kompastuskivenä, kun valssi jäi vähän lyhyeksi ja meinasin Bessien törkätä vängällä esteen taakse. Onneksi haltuunotto toimi nyt kisoissa, vaikka se keskiviikon treeneissä ei toiminutkaan. Sitten loppusuora ja melkoiset tuuletukset. Hyvä Bessie! Ekat kolmosten kisat on sitten varmaankin kotikisat :)

Kuva Tiina Selenius
Photobucket

 Photobucket

Lauantaina pyörähdettiin Bessien kanssa tämän vuoden ensimmäisessä (ja todennäköisesti viimeisessä) näyttelykehässä. Ruotsalainen tuomari tykkäsi Bessiestä EH:n verran. Arvostelun tulkitsemiseen olisi tarvittu apteekkaria, mutta sen mitä sain selvää oli, että Bessiellä oli tuomarin mielestä hyvä koko, hyvä turkki jne. Miinusta oli liian pitkä selkälinja ja liikeet kropan alla. Niin ja ”esitetään hieman pehmeässä kunnossa” eli Bessie on läski! Täytyy varmaan pistää se laihdutuskuurille :D
Kuva Katja Kosonen
Photobucket

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: